Website

ROBERT SHERRIFF AUTORI NOBODY'S HOME

March 5, 2019

BY ROBERT SHERRIFF

ROBERT SHERRIFF AUTORI NOBODY'S HOME - VOIT VOI PALAUTTAA JA TARKISTA

PLEASE VASTAA HUOMAUTUKSIA
JUMALAN PITÄVÄ TARKOITETTU TÄMÄN KIRJAN

TERRIBLE Graphic YKSITYISKOHDAT TÄMÄN VAIKUTUKSEN VOITTAA SICK SICK. VAKAVA TODELLINEN TIEDOSTO

TALKS TIETOJA KANSALAISESTA SYÖTÄMISESTÄ SEXUALLISESTA SYÖTTÄMISESTÄ JA SYÖTTÄMISESTÄ EI SAA TULEA LÄHETÄ.

Joten, jos tiedät, että joku, joka on ollut sekvenssissä, on kirja, josta he näkevät sen, mitä he tarvitsevat tätä kirjaa.
 
 Jos tiedät, että kuka tahansa, joka on ollut sekaisin, ostetaan tästä kirjasta TÄMÄ KIRJA NÄYTTÄÄ, ETTÄ MITEN YLIVÄT YHTEYDEN

 Jumala on antanut minulle tämän lahjan a auttaa niitä, joilla on kipua, syvää kipua ja niitä, jotka eivät voi puhua kipuistaan, joilla on tumma juuret kipua, joka heidän on lopetettava. Koska nuori poika, jolla on noin kaksitoista vuotta vanha, on ollut kertonut minulle kaikki ongelmansa, olin sosiaalityöntekijä, neuvonantaja, fysiologi ystävä. Se on tapahtunut koko elämäni ensimmäisten viiden minuutin aikana, kun voin kertoa teille enemmän kuin voit. Se on lahja, miksi minä? Mutta kun Jumala on antanut minulle tämän lahjan? Tiedän elämästäsi. Lapsesi, avioliitto. Työskentele mieltäsi, jos meillä on hyvä silmäkosketus. Voin koskettaa mielesi ja sydämesi ja sielusi. Sinulla on ollut tämä kipu ystävänä pitkään. Kun puhun teille, estin ulkomaailman. Se on sinä ja minä se on lahja, joka antaa minulle voiman ottaa pois kipusi, surunne.
 Olen joku, johon voit luottaa
 Minulla on avoin sydän avoin mieli
 Minulla on silmäkosketus
 Näytän Rakkautta; Kosketan, pidän.
 Muista Se ei ole sinun vikasi
   https://www.fishpond.com.au/Kirjat/Nobodys-Home-Robert-Sherriff/9781912639335…
 Voisitko lukea tämän. Älä juokse pois. Tämä kirja käsittelee ("Kotiväkivalta") ja ("Seksuaalinen hyväksikäyttö") Useimmat ihmiset eivät halua puhua siitä?
 Se antaa kaikille mahdollisuuden kasvattaa turvallisessa ja turvallisessa ympäristössä, jossa ei ole väkivaltaa, väärinkäyttöä ja julmuutta. Se on yksi sellaisten vanhempien perusoikeuksista, jotka vanhemmat rakastavat ja huolehtivat niistä ennen kaikkea.
 Mutta Robert Sherriffille se ei ollut näin. Ensimmäisen takana tavallisen perheen kodin suljettujen ovien takana ja sen yhteiskunnan pimeässä syvennyksessä, joka oli huonosti varustettu käsittelemään hänen kokeneensa traumaa ja kärsimystä, Robert totesi, että armo oli vain unelma.

 Hän kirjoittaa miehistä ja mekanismeista, jotka kuluttivat heidän syyttömyytensä, ja heittivät heidät häpeällisen hiljaisuuden elämään, joka vain asui vapaasti, kun hänen isänsä otti oman elämänsä.
 Puhuessaan, vastoin kertoimia, Robert tekee ihmeensä selviytymisestä ja antaa toivoa muille. jos olet väärinkäyttöön jäänyt, tämä kirja on sinulle.

Muista, että se ei ollut sinun vikasi. olit lapsi viattomana. Luotatte kaikkiin, joita et tiennyt, että tässä maailmassa oli niin paljon pahaa, joka kuunteli huutojasi, jotka kuuntelivat sinua itkemässä kuka kuka?

Toivottavasti laitat kirjanni listallesi. Minusta tuntuu, että on tärkeää, että väärinkäytöksistä selviytyneet lukevat muiden tarinoita.

Meidän on tuettava toisiaan. Minun kirjani on rehellinen tarkastelu menneisyydestäni. Jos olet lukenut muistikirjaani NOBODY'S HOME, klikkaa mitä tahansa alla olevista linkeistä.
  https://www.fishpond.com.au/Kirjat/Nobodys-Home-Robert-Sherriff/9781912639335… AUST
  https://www.amazon.co.uk/-/e/B07H3XHJZ5?ref_=pe_572741_40935641bodys
 UK-eBook - https://www.amazon.com.au/dp/B07G9M4BQY/
 USA-Kirjat - http://www.amazon.com.au/dp/1912639270/
 http://www.robert-sherriff.com/
 https://www.amazon.co.uk/-/e/B07H3XHJZ5
  https://www.fishpond.com.au/Kirjat/Dirkbell-Robert-Sherriff/9781912639342 AUSTRALIA
 https://www.amazon.com.au/gp/profile/amzn1.account.AGAZ3PKJ3SOCCMPCCEJVIQZYHOCQ
 USA: https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/
 UK: https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/
 Web http: //www.robert-sherriff
 m / Robert Sherriff

 Australian Copyright Act 1968
 0466246021
 
https://twitter.com/Lloyd8754Rob
 https://storywrite.com/R_sherriff_poet
 https://allpoetry.com/R sherriff runoilija
 https://indaily.com.au/news/2018/10/22/adelaide-abuse-survivors-welcome-apology-but-action-must-follow/tell-their-storisa-abuse-victims-es